OLIMPIJSKE IGRE - PEKING 2008
+19
bojan ljubljana
deja93
Taca '95
AIda
dinosaur
mileeena10
Jeca
Dada
Jelena#12
jass
Andrijana
Isi#11
Žex
Zole
tijanaj.
dalibor
jaaaaa
Sandra #13
danijela
23 posters
Strana 2 od 4
Strana 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: OLIMPIJSKE IGRE - PEKING 2008
DEVOJKE puno SRECE na olimpijskim igrama...Verujemo mi u vas...
AIda- Broj poruka : 37
Godina : 31
Datum upisa : 07.08.2008
Ne znam kako je u ostalim gradovima Srbije, u Beogradu lije kisa kao iz kabla...
A kazu da kisa prati srecne ljude...hmm... nadam se da je to neki znak... za neku medaljicu mozda
A kazu da kisa prati srecne ljude...hmm... nadam se da je to neki znak... za neku medaljicu mozda
U Valjevu duva jak vetar..........Ma manimo se vremena.Ljudi sutra svi u 6h ispred tv-a....Nase devojke igraju...Budite se da navijamo
Dada- Broj poruka : 79
Godina : 33
Datum upisa : 29.01.2008
Evo, zaduzila sam tri osobe da me bude oko 15 do 6... jos nekog cu da navatam!! Samo da ih brzo dobijemo, moram da spavam, imam trening u 08h
aaaaaaaaa jedva cekam da pocne
aaaaaaaaa jedva cekam da pocne
Iiii pocelooo jeee i to pobedom
Iskreno, malo sam se zabrinula kod prvog seta, ali posle je doslo na svoje
bravo devojke!
Iskreno, malo sam se zabrinula kod prvog seta, ali posle je doslo na svoje
bravo devojke!
Jeca- Broj poruka : 40
Godina : 38
Datum upisa : 18.01.2008
Bravo devojke...ovo je tek pocetak bice jos bolje iz utakmice u utakmicu.
SRBIJAAAAAAAAA
SRBIJAAAAAAAAA
Bravo devojke cestitam na pobedi........Ja nazalosost nisam gledala utakmicu (DEBIL) jer sam se uspavala pa nisam cula alarm
Nisam ni ja cula alarm..... Koji sam ja debil!!!!Kako je bilo?
Taca '95- Broj poruka : 8
Godina : 29
Datum upisa : 01.08.2008
Jupi.....Ima repriza utakmice veceras u 20:30
Cestitke i od mene na prvoj pobedi....Ja sam se malo zabrinula kod onog 4.seta kada devojke nisu iskoristile 7 cini mi se mec lopti....ali dobro sve je ispalo dobro....
Sandra #13- Broj poruka : 216
Datum upisa : 23.11.2007
Čestitke!
E kako lep početak dana... Bravo cure, jest' bilo malo na mišiće, ali dobro. Ipak je to prva utakmica na OI i razumljivo je pogotovo posle svega što se izdešavalo. Mene je više brinuo prvi set i vijanje rezultata nego onih 7 meč lopti (ako se ne varam) koje smo propustili u 4. setu. Vratio se osmeh na lice naših gracija i stvarno je bilo milina gledati ih! Naravno, i sledeću utakmicu ustajanje! Nema da neko prespava!
Nije bila glatka pobeda ali nije ni ralno to u ovom trenutku ocekivati i zbog svega sto se desilo juce a i zato sto je tek pocetak takmicenja,idemo polako iz utakmice u utakmicu,forma ce se podizati.
A sto se tice kraja utakmice i mec lopti mogu samo da kazem da je bilo veoma zanimljivo ali nadam se da se tako nesto nece ponoviti u nastavku takmicenja ,tek 9 mec lopta je iskoriscenja,Srbija je vodila sa 24:13 a zavrsilo se 25:21 !!!
Napred Srbija...nema spavanja,u ponedeljak se ustaje u 4 !
A sto se tice kraja utakmice i mec lopti mogu samo da kazem da je bilo veoma zanimljivo ali nadam se da se tako nesto nece ponoviti u nastavku takmicenja ,tek 9 mec lopta je iskoriscenja,Srbija je vodila sa 24:13 a zavrsilo se 25:21 !!!
Napred Srbija...nema spavanja,u ponedeljak se ustaje u 4 !
BRAVOOO cure bile ste bas super!!!!!!!!!
Nema vise spavanja .Evo ja obecavam...
aaaaaaaa u 4h hmm...zasto ste me podsetili?
Dacu sve od sebe da ustanem
Dacu sve od sebe da ustanem
moze li neko da mi kaze u koliko sati igraju nasi odbojkasi????
pozZZz
pozZZz
hvala puno Milena!!
Sto ste mi rekli?????????Pa ja sad necu da spawam cele noci!!!!A jos mi je tw kod mame u sobi...
Taca '95- Broj poruka : 8
Godina : 29
Datum upisa : 01.08.2008
Budi mamu neka i ona gleda sa tobom
Nisam ustala jutros, previse rano je 4h jer sam drzala prvi trening.. da sam ustala ne bih bila u stanju ni da odem do sale
Nasi izgubili 3:1
Nasi izgubili 3:1
Ako budem spavala onda ustajem heheeheh....
jaaaaa- Broj poruka : 65
hahahahaha... ja odoh da spavam, zakazala sam budjenje kod nekoliko osoba, nadam se da nece zakazati
IVANA JE ZABLISTALA U OVOM MECU !!!
deja93- Broj poruka : 248
Datum upisa : 20.03.2008
Devojke svaka cast na pobedi. Igrale ste i vise nego dobro.Bilo je zadovoljstvo gledati vas(kao i uvek)
Jao kako volim kad mi ovako pocne dan..........Ovo su najlepsa jutra.......Hvala vam devojke
Jao kako volim kad mi ovako pocne dan..........Ovo su najlepsa jutra.......Hvala vam devojke
Ovo je bio malo tezi trening .
Bravo devojke...ova pobeda je verovatno dovoljna za 1/4 finale ,e sad samo opusteno i hrabro na ove tri...vreme je da napokon padnu Brazilke!!!
Bravo devojke...ova pobeda je verovatno dovoljna za 1/4 finale ,e sad samo opusteno i hrabro na ove tri...vreme je da napokon padnu Brazilke!!!
Next....
Naše cure su toliko dobro odigrale jutrošnji meč, svaka čast! Kad se pogleda rezultat i vreme za koje su završile posao, prosto nije humano haha. Bar da ih nisu budili tako rano, da se naspavaju pošteno, mogle su Alžirke lepo da predaju na vreme... Djero, servis danas maestralan, smečevi sa svih strana, uživancija za gledanje! Takođe i Maja jutros odlična, kuvanje kao od šale, odavno nisam videla nju "u elementu". U svakom slučaju, sve devojke su odigrale odlično, i sad samo u istom tempu da prozovu: sledeći!
Jeca- Broj poruka : 40
Sta da kazem sem svaka cast!!!!!!!!!!!!!
Bravo bravo devojke....niste im dozvolile ni da dodju do petnaestog poena, iskreno bilo mi ih je malo zao . NEcu ni jednu devojku posebno da izdvajam....sve su fenomenalno igrale. Samo tako nastavite....ne pise se dobro Brazilu...!!!
Sandra #13- Broj poruka : 216
Datum upisa : 23.11.2007
necu moci da gledam utakmicu sa Brazilom aaaaaaa a nije zanimljovo gledati reprizu
Bravo devojke samo tako dalje.
nego u koliko sati igramo protiv Brazila i dal je moguče da za nas u inostranstvu nema prenosa.
p.s. Kako je naša Ivana lepa
nego u koliko sati igramo protiv Brazila i dal je moguče da za nas u inostranstvu nema prenosa.
p.s. Kako je naša Ivana lepa
cestitam na pobedi....bile ste fenomenalne
Sve cestitke Jeleni Jankovic na pobedi koja je uprkos povredi noge uspela da pobedi.......Jeco puno srece u sutrasnjem mecu
Za 12 sati ustajem da lagano skuvam kaficu i nacrtam se ispred tv-a da gledam kako cemo da razbijemo Brazil hehehe !!!!! Devojke samo napred!!!!!
Aaaaaa ipak cu moci da gledam Sredjeno je da ceo klub odmara sutra samo jedan trn u 18h, tako da sam i ja uz TV za 11 sati
Vreme je da napokon razbijemo Brazil...verujem u nasu pobedu.
Napred Srbija!!!
Napred Srbija!!!
SRECNO
SRECNO! u koliko sati igraju??
Naravno da i ja ustajem........Ljudi sutra svi uz tv da navijamo za nase devojke.........Prenos pocinje u 08:25
Jos 8 sati Ne znam zasto, ali imam osecaj kao da iscekujem pocetak finala
U trecem setu sam stvarno imala osecaj kao da je finale Sada jedva cekam 19. avgust i 1/4 finale
Nema veze, biće bolje...
Auuu bre, ove Brazilke se baš zainatile... Ne daju Joci da prođe pa eto. Zaista su klasa, ali smo pokazali da možemo sa njima samo da su se cure ranije oslobodile. Treći set je bio teranje živaca, šteta što ga nismo osvojili, ali nema veze, biće bolje. Ne sumnjam da će cure nastaviti svoj pobednički niz u nastavku takmičenja.
p.s. Tićo, gde je buđenje? haha
p.s. Tićo, gde je buđenje? haha
Ja zaista ne znam na kom kanalu ste vi pratili mec hehe, ali ja sam gledala utakmicu gde je Srbija pobedila Brazil!!!!! Bravo devojke vi ste nase !!!!
ahahahhahaa reci nam koji je to kanal da gledamo reprizu hahahajaaaaa ::Ja zaista ne znam na kom kanalu ste vi pratili mec hehe, ali ja sam gledala utakmicu gde je Srbija pobedila Brazil!!!!! Bravo devojke vi ste nase !!!!
Svaka cast na borbi nasih devojaka,igrale su dobro ali su Brazilke ovaj put ipak bile bolje.
Posebno raduje igra u 3 setu.Iskreno se nadam da ce ako budu ovako ili jos bolje igrale pobediti nadmene Italijanke.Ipak je najvaznije da se dobro spreme za 1/4 finale.
Nikako ne razumem Terzu,kakve su ono izmene,pa njihova svrha je da se ekipa prodrma i odigra bolje a ne losije,on vadi Djeru koja je uz Nikolic bila nas najbolji igrac u tom delu utakmice a ostavlja Brakocevic kojoj nista nije islo.
Ulazak Vesovic je dobar potez ali je Djera trebala da ide na mesto korektora umesto Brakocevic,verujem da bi rezultat bio bolji.
Uglavnom broj osvojenih poena ma mecu i provedenog vremena na terenu sve govori.
SRB - Serbia
No C/L Name 1 2 3 4 5 Pts
1 NIKOLIC Jelena 14
2 BRAKOCEVIC Jovana 7
3 DJERISILO Ivana 7
Miro kad je repriza i na kom kanalu,hocu i ja da gledam kako razbijamo Brazil heheheh.
Napred Srbija...do kraja smo uz vas !
Posebno raduje igra u 3 setu.Iskreno se nadam da ce ako budu ovako ili jos bolje igrale pobediti nadmene Italijanke.Ipak je najvaznije da se dobro spreme za 1/4 finale.
Nikako ne razumem Terzu,kakve su ono izmene,pa njihova svrha je da se ekipa prodrma i odigra bolje a ne losije,on vadi Djeru koja je uz Nikolic bila nas najbolji igrac u tom delu utakmice a ostavlja Brakocevic kojoj nista nije islo.
Ulazak Vesovic je dobar potez ali je Djera trebala da ide na mesto korektora umesto Brakocevic,verujem da bi rezultat bio bolji.
Uglavnom broj osvojenih poena ma mecu i provedenog vremena na terenu sve govori.
SRB - Serbia
No C/L Name 1 2 3 4 5 Pts
1 NIKOLIC Jelena 14
2 BRAKOCEVIC Jovana 7
3 DJERISILO Ivana 7
Miro kad je repriza i na kom kanalu,hocu i ja da gledam kako razbijamo Brazil heheheh.
Napred Srbija...do kraja smo uz vas !
Djera - Vesović
Tićo, zar tebe još uvek čudi ova izmena?! Mislim da bi se Terza pre nasmejao nego što bi ostavio Djeru u igri.... Jovanu su danas zaista zaustavile kako god da je htela da poentira, i nije mi jasno šta je čekao.... Jbg, ostaje nam da se nadamo da zna šta radi. Mnogo puta je ostavljao bez komentara zbog svojih postupaka, ovo je samo još jedan u nizu...
U svakom slučaju, Joco glavu gore, biće bolje!
U svakom slučaju, Joco glavu gore, biće bolje!
Strana 2 od 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 2 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu